Euro manchetten & compensatoren is onwijs behulpzaam

Euro manchetten & Compensatoren

Euro manchetten & Compensatoren

Euro manchetten & compensatoren hielp ons bij de bouw van onze nieuwe operatiekamer. Zelf ben ik geen arts, maar ik zit in een team met verschillende specialisten die samen zorgen voor de ontwikkeling en de bouw van nieuwe ziekenhuizen. Voordat ik met deze baan begon, had ik geen idee hoeveel verschillende dingen hier uiteindelijk bij kwamen kijken. Het gaat namelijk niet alleen om de vloer en het materiaal wat erin komt, maar ook de kwaliteit van de lucht is onwijs belangrijk. Zeker in een operatiekamer wil je natuurlijk dat de lucht zo schoon mogelijk is, want dat verkleint de kans op infecties aanzienlijk.

Euro manchetten & compensatoren helpt altijd goed

Euro manchetten & Compensatoren

Sinds ik in deze functie ben begonnen, werken wij samen met Euro manchetten & compensatoren. Ik ken deze partij nog van mijn vorige werkgever en was hier toen ook altijd al heel erg positief over. Er is daar namelijk heel erg veel kennis in huis en daardoor brengen zij ook altijd goed advies uit. Het fijne is ook dat zij heel veel verschillende mogelijkheden bieden en echt kijken naar jouw specifieke wensen en eisen. Zo hebben wij als team gekozen voor een speciale luchtverdeelslang gemaakt van bacteriedodend materiaal. Hierdoor is het onderhoud ook een stuk makkelijker en blijft alles in de ruimte een stuk schoner. Dit scheelt ook weer kosten voor de schoonmaak en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Wij zijn altijd tevreden

Zelf vind ik het ook belangrijk dat een bedrijf altijd dezelfde kwaliteit levert. Door deze consistentie kun je er namelijk vanuit gaan dat je altijd een goede aankoop doet. Inmiddels hebben wij al bij ieder project met Euro manchetten & compensatoren samen gewerkt en dat is nog nooit verkeerd uitgepakt. Binnenkort gaan wij een heel nieuw pand ombouwen tot huisartsenpost en ook dan zal ik zeker gebruik maken van de producten van deze onderneming. Ik vind het echt een aanrader!