De toppers in een magento webshop

MagentoDe toppers in een magento webshop

 

Een van de dingen die voor mij voor dit jaar op het verlanglijstje staan is het aanmaken van een magento webshop. Momenteel heb ik een webshop die je op z’n positiefst een beetje magertjes kunt noemen. Als ik even realistisch ben, moet ik erkennen dat ik maar zo weinig bezoekers weet te trekken, dat ik me afvroeg vorig jaar waar ik het in hemelsnaam allemaal nog voor doe. In plaats van de webshop opzeggen, besloot ik eens te kijken naar hoe andere concurrenten in mijn sector hun websites en -shops hebben laten vormgeven. Altijd kwam ik na enig doorzoeken of er specifiek naar informeren op uit dat ze gebruikmaken van een magento webshop, iets wat mij de nieuwsgierigheid naar dit programma eerlijk gezegd wel deed stijgen. Ik besloot zelf eens rond te kijken naar hoe ik zelf een magento webshop zou kunnen realiseren maar besefte me al snel dat ik de technische kennis niet bezit om hier vorm aan te geven en dat ik mijn lot straks maar in de handen van de professionals moet leggen. Ik koos voor die van Big Bridge, die op hun terrein als de regelrechte toppers bekendstaan!