De mediation heeft mij goed geholpen

De mediation heeft mij goed geholpen

 

Gelukkig hoefde ik niet lang te wachten voordat ik bericht terug zou Mediator-zoekenkrijgen en dat ik te horen kreeg dat het allemaal geen probleem was. De antwoorden waar ik al een lange tijd naar op zoek ben geweest waren voor mij een obstakel omdat ik niet goed wist hoe dat ik het allemaal moest aanpakken. Ik ben zelf op gegeven moment een mediation gaan opzoeken om te kijken hoe dat ik de antwoorden kon krijgen die ik hebben wou en zo de problemen allemaal uit de weg kon krijgen. Gelukkig was er een mediation dicht bij mij in de  buurt waar ik dezelfde dag nog naar toe kon gaan om mijn verhaal uit te leggen en te horen krijgen of dat het nut heeft of juist niet. Zo ben ik nu al vaker naar de mediation toe gegaan en het is nu afwachten totdat mijn werkgever er naar toe moet gaan zodat hij zijn kant van het verhaal kan uitleggen waarom hij niet betalen wilt. Jammer genoeg moest ik al veel te lang wachten voordat ik mijn loon kon krijgen en was de maat nu toch echt vol bij mij. Bij de mediation kon ik zonder problemen alles netjes uitleggen en werd er geregeld dat ik zonder problemen het geld zou krijgen waar ik al die tijd recht op heb gehad. Jammer wilt alleen mijn werkgever niet mee werken en moet het nu toch echt gebeuren dat we samen in een ruimte bij de mediation in gesprek moeten om te kijken hoe dat ik het op een snelle manier geld terug kan krijgen en het kan afsluiten om vervolgens op zoek te gaan naar een andere werkgever die mij dan wel maar al te graag het loon wilt betalen omdat ze vinden dat ik goed werk lever.