De Legal Consulting Group

Legal Consulting Group is een maatschap voor de advocatuur groep. Zij zijn sterk gericht op het Cicero Lawpack. Zij zijn er voor de bedrijven in de legal industrie. Er wordt door hen een totaal pakket aan diensten aangeboden van de ICT. Bij de Legal Consulting Groep kunt u terecht voor de juiste hardware, software en daarnaast wordt een goede technische ondersteuning aangeboden voor de administratieve handelingen en de boekhouding. Ze hebben eigen programmeurs in dienst die voor oplossingen op maat kunnen zorgen. Zij kunnen nieuwe functies in uw software pakket ontwikkelen.

Cicero
Taken

De Legal Consulting Group levert adviserende taken en software voor de advocatuur. Ook kunnen ze worden ingeschakeld voor interim management opdrachten. U kunt er terecht voor activiteiten die gericht zijn op het financiële vlak voor de advocatuur. Zij geven ook advies voor werkplekbeheer en automatisering voor het kantoor. Wanneer men als advocatenkantoor graag tijdelijk een expert wilt inhuren op het gebied van administratie of automatisering ook dan kunt u hier terecht. Er wordt technische- en functionele support gegeven. Dit wordt gedaan om er voor te zorgen dat de continuïteit van groot belang is. Er wordt ook de juiste hardware geleverd om tot optimale prestaties te komen.

Samenwerking

Legal Consulting Group heeft een samenwerkingsverband met Cicero. Men beschikt over de meest ervaren consultants op het gebeid van het Cicero Lawpack. Wanneer u nog meer wilt weten over de diensten die geleverd kunnen worden, die het advocatenkantoor ondersteunen, dan kunt u terecht op de website. Wanneer men de kennis heeft dan kan men een ideale werkplek organiseren.logo (1)