De eerste keer dat ik in contact kwam met The Review Company

Ik hoorde het eerst over The Review Company via een vriendin, ze had al eens een bedrijfsvideo laten maken bij The Review Company en was er zeer tevreden over. Om die reden had ze mij ook aangeraden met hen samen te werken voor mijn eerste promotionele video. Ik was namelijk op zoek naar een manier om meer promotie te kunnen maken voor mijn bedrijf en dacht daarbij aan een video. Ik vroeg raad bij een aantal vrienden en kwam nadien dus in contact met The Review Company. Nu ik mijn eerste video bij hen heb laten maken, ben ik volledig overtuigd van hun diensten en hun service. De video voldoet aan mijn verwachtingen, dus de kans is groot dat ik hen voor mijn volgende video terug contacteer en eventueel een relatie met hen uitbouw op lange termijn. Dankzij hun goede service heb ik ook over hen verteld tegen mijn vrienden en familie en hoop ik dat ze hun klantenbestand kunnen vergroten en zo zichzelf kunnen blijven verbeteren.

Tevredenheid over de kwaliteit

Ik was zeer tevreden over de kwaliteit van de video, ze hebben ook zeer competitieve prijzen, die niet ten koste gaat van de kwaliteit die ze te bieden hebben. De service was zeer goed.

Ik ben alvast een zeer tevreden klant en zou ze graag aan jou willen aanraden.