De basiscursus Autocad volg je hier!

Volg jouw basiscursus Autocad bij CADdesign! Hier leer jij op een zeer efficiënte en goede manier de Autocad te kennen. Het prettige hiervan is dat het verdeeld wordt over vier dagen. Overigens zullen deze vier dagen ook nog eens worden verdeeld over een aantal weken. Hierdoor wordt het volgen van deze cursus een plezier voor iedereen.

Verdiep jij jezelf in de Autocad

Wanneer jij een technisch inzicht hebt en hier ook goed mee weet om te gaan, dan is het volgen van deze cursus zeer aan te raden. Middels een lesboek die je zult ontvangen zal het leren erg prettig gaan. Zo leer je onder andere de volgende punten onder de knie te krijgen:

  • Kennismaken schermopbouw AutoCAD
  • Werken met bestanden
  • Navigeren in de tekening
  • Objecten selecteren:

Uiteraard krijg je nog veel meer punten te leren! Deze cursus is erg aan te raden voor iedereen die zich wilt verdiepen in het maken en ontwerpen van een 3D tekening. Overigens kun je ervoor kiezen om de training op jouw eigen locatie te volgen. Met een maximum van acht leerlingen zal deze cursus gevolgd kunnen worden. Je maakt overigens kennis met AutoCAD of AutoCAD LT voor Windows.

Het lesboek welke je zult ontvangen heeft momenteel al bijna 25.000 exemplaren verkocht. Oftewel, dit boek is zeer aan te raden om de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen!