Brandmeldinstallatie voor thuis of op de zaak

brand-kdvIk wil mijn blog van vandaag graag wijdde aan de veiligheid binnen een organisatie, met name de brandveiligheid en inbraakpreventie. Ik ben bij dit onderwerp gekomen doordat ik tijdens mijn afstuderen hier ook een hoofdstuk over moest schrijven. Ik wil mijn bevindingen hierover dan ook graag met jullie delen. De eisen die een pand tegenwoordig moet hebben qua brandveiligheid worden steeds strenger. Denk hierbij aan de plaatsten van een brandmeldinstallatie. Waar je deze vroeger gewoon willekeurig in het pand kon plaatsen, is dat tegenwoordig wel anders. Zo moet er in elke ruimte minstens één brandmeldinstallatie geplaatst worden. Zo dient er ook een PVE opgesteld te worden. Hierin worden alle eisen van verschillende eisende partijen vastgelegd. In dit document staan van alle partijen de eisen die vooraf goedgekeurd zijn voor de installatie van de brandmelders. Ook ligt hier het ontruimingsplan in vast. Er dient een erkend PVE-opteller ingeschakeld te worden wanneer er meer dan één eisende partij is en er een gecertificeerde installatie geëist wordt.

 

logo2

Ook veiligheidsinstallaties

avax5b15d5b15dNaast brandveiligheid is de inbraakveiligheid ook een belangrijke issue. Steeds meer bedrijven moeten zich, omdat zij het zelf willen, maar ook van de overheid beter beveiligen tegen inbraak. A+ beveiliging biedt deze diensten ook aan. Ik heb tijdens mijn onderzoek ook veel aan dit bedrijf gehad. Op hun website staat alles heel duidelijk omschreven en zo weet ik over dit onderwerp inmiddels alles. In mijn concurrentieanalyse die ik moest maken over dit onderwerp kwam A+ beveiliging het beste uit de verf. Dus wanneer jij een brandmeldinstallatie of beveiligingsinstallatie voor bedrijfspanden moeten hebben raad ik jou deze aan. Zij leveren trouwens ook aan particulieren, dus doe je voordeel hiermee.