new_main_visual5_janBlij met onbeperkt bellen

 

Toen een vriendin me vertelde over het nieuwe abonnement dat ze had afgesloten was ik direct enthousiast. Een van de dingen die me gelijk opvielen in haar verhaal was de mogelijkheid tot onbeperkt bellen, iets wat mij vreselijk verbaasde namelijk. Ik dacht dat er een addertje onder het gras moest zitten want kon me niet goed voorstellen dat je daadwerkelijk onbeperkt bellen kon met dit abonnement, maar we hebben ons er beiden in verdiept en er is absoluut niks te vinden, het is gewoon legitiem en echt waar. Ik denk dat ik ook wel weet waarom en hoe dit komt aangezien het bellen tegenwoordig via de satelliet gaat en het dus ook lang niet zoveel hoeft te kosten als voorheen altijd het geval was. Voor mij is onbeperkt bellen in elk geval heel belangrijk aangezien ik als de enige van mijn familie veraf woon en ik altijd graag bij bel met mijn zussen en moeder. Om die reden vind ik het fijn toch nog contact te kunnen houden aangezien ik niet altijd zomaar terug kan in het weekend. Dus bellen we heel veel onderling, maar dat mag me natuurlijk niet teveel kosten. Ook met vriendinnen die in andere steden wonen bel ik veel en ik denk dat ik dus zeker zo’n vijf uur per week kwijt ben aan het bijkletsen met iedereen. Dat vind je niet een twee drie bij een normaal abonnement, en daarom is het zo fijn dat bij Robin Mobile alles onbeperkt is, dus ook het sms’en en het internet.