Bij Hostnet kun je de beste hosting online aanschaffen

 

hostnet2Bij Hostnet kun je de beste hosting online aanschaffen

 

Voor mijn bedrijfje wilde ik een hosting online aanschaffen, want ik had er goede verhalen over gehoord. Er worden je vele verantwoordelijkheden ontnomen en voor een klein bedrijf als het mijne – en iemand aan het roer die helemaal geen verstand heeft van dit soort digitale zaken – leek hosting mij daarvoor uitermate geschikt. En zodoende ging ik eens rondvragen bij vrienden van me van wie ik wel weet dat ze er verstand van hebben of zij me nog een plek konden aanraden waar je hosting online aanschaffen kunt. En daar kwam direct Hostnet uit, een bedrijf dat inmiddels op allerlei terreinen gespecificeerd maar ook uitgebreid is, zoals de registratie van domein namen en het maken van goedlopende websites en dus ook hosting praktijken. En dat was waarvoor ik uiteindelijk echt terecht kwam bij Hostnet, hoewel ik er natuurlijk ook ben begonnen met het registreren van de domein naam voor dit bedrijf. Dat is overigens echt zo goedkoop dat ik het niet eens heb gevoeld. Voor minder dan twee euro ben je er een jaar lang van verzekerd dat je domein naam ook daadwerkelijk aan jou toebehoort. Maar voor de hosting zelf kon ik er dus ook prima terecht want ze hebben verschillende uiteenlopende aanbiedingen daarvoor. Mijn bedrijf loopt nu als een trein en inmiddels die website ook, dat maakt het echt een geoliede machine die me nu echt geld begint op te leveren.