Ankerpunt

Een ankerpunt heb je nodig om veilig op grote hoogte te kunnen werken. Voor een mobiel ankerpunt en andere vormen van dakbeveiliging ben je bij Je Steigertje aan het juiste adres. In deze webshop vind je betrouwbare veiligheidsproducten.

AnkerpuntVeiligheid staat boven alles

Bij sommige beroepen moet je werken op grote hoogtes, bijvoorbeeld in de glasbewassing, als schilder of wanneer je werkt in de bouw of industrie. Maar ook alle particulieren kunnen bij deze webshop terecht wanneer ze veilig op hoogte willen werken. Met een ankerpunt heb je een goede valbeveiliging. De belangrijkste eigenschap voor een ankerpunt is dan ook dat deze betrouwbaar is zodat je altijd met een gerust hart kunt werken. Bij VDSTEENXXL is dit vanzelfsprekend dus alle producten worden uitgebreid getest op kwaliteit en veiligheid.

Met het mobiele ankerpunt van deze webshop val je nooit zomaar naar beneden. Deze is geschikt voor één-persoonsgebruik maar er zijn ook ankerpunten voor twee personen. Met het dakankerpunt van Lanex, GM of Kong kunnen bijvoorbeeld dakdekkers en loodgieters veilig werken. Ook kun je een ankerpunt combineren met dakhaken. Zelf heb ik al meerdere keren spullen besteld bij deze webshop en ze hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

AnkerpuntOnline bestellen

Je Steigertje is een onderdeel van VDSTEENXXL. De specialisatie van Je Steigertje ligt met name bij steigers, ladders, trappen en allerlei klimmaterialen voor verschillende branches. Op grote hoogte werken is altijd gevaarlijk en het is belangrijk om je veiligheidsrisico’s zoveel mogelijk te beperken. Neem eens een kijkje in de webshop en ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen. Kom je er niet uit of heb je advies nodig, dan kun je altijd contact opnemen met deze webshop. Zij kunnen je vragen uitgebreid beantwoorden en je deskundig adviseren. Zo weet je zeker dat je de juiste producten bestelt. Vervolgens heb je al binnen drie werkdagen je bestelling in huis en kun je veilig gaan werken op hoogte!